Szinte biztos, hogy nem most találkozol először ezzel a kifejezéssel, hogy arculat, igaz?

Lehet, hogy eddig úgy tekintettél rá, hogy “mi a szösznek az nekem”, azt gondolhattad, hogy csak a nagy márkák engedhetik meg maguknak, hogy szuper arculatuk legyen.

Nos valóban ha megnézzük a legnagyobbakat, az ő arculatuk, márkájuk valóban sokat ér, hiszen ezzel azonosítják őket a vásárlóik bárhol-bármikor, a másodperc töredéke alatt.

Hatalmas értéke van ennek főleg a mai rohanó világban ahol sokszor csak kapkodjuk a fejünket, ezért jól jön néhány fogódzó a rohanás közepette, egy jól felépített arculat pontosan ilyen.

Különösen fontos erre figyelmet szentelnünk abban az esetben ha egy olyan piacon vagyunk jelen ahol sok a konkurencia, hiszen egy jó arculattal máris kitűnhetünk a tömegből, nemde?

Ugyanakkor megfigyelhetünk egy különös jelenséget.

Neked is feltűnt már, hogy például a szépségiparban körbenézve nagyon-nagyon ritkán láthatunk igényesen kidolgozott arculatot, elegáns honlapot vagy facebook oldalt.

Szerintem ez a legnagyobb öngól amit el lehet követni, hiszen annyira szorosan kapcsolódna a tevékenységhez, hogy az online és offline megjelenésük is igényes és profi legyen. Azok akiknek női célcsoportjuk van egyébként is jó ha odafigyelnek a megjelenésükre, hiszen valljuk be mi nők kritikusak vagyunk, ha igénytelennek ítélünk meg egy logót, vagy gagyinak egy honlapot egy kattintás és már ott sem vagyunk.

Ha TE nem szeretnél így járni és inkább erősítenéd a márkádat egy profi arculattal/weboldallal keress bátran és megnézzük a lehetőségeket!