Ismerj meg!

sziliné lakatos szilvia vagyok,

 

“Én voltam az a kislány, aki 10 évesen folyamatosan rajzolt és festett a szobájában, máig emlékszem, hogy az íróasztalon környéke tele volt radírforgáccsal, az asztallapom pedig ezer színben játszott a vízfesték foltoktól…”

-Szilvi

Szia, én Sziliné Lakatos Szilvia vagyok, webdesigner, grafikus.

Ismerős a helyzet amikor megszólal a belső hangod:  ” -Kellene végre egy logó!”… de megint kismillió dolgod van, fogalmad sincs hogyan fogj hozzá, kiráz a hideg az egésztől… vagy amikor végre elkezdesz dolgozni egy ígéretes grafikussal, de valahogy döcög az egész, pingpongoztok egymás közt az emailekkel, Te már tényleg teljesen szájbarágósan elmagyaráztad, hogy mit szeretnél látni, rengeted időt van már benne, és még mindig nem az igazi a végeredmény. Ekkor úgy érzed ezt már nem bírod, inkább elengeded ezt a projektet…. ?

Én olyan siker-orientált vállalkozóknak tervezek arculatot, készítek weboldalakat akik tudják, hogy nem elég jónak lenni, annak is kell látszani. Nap, mint nap azon dolgozom, hogy végre az Ő márkájuk is megkapja azt a figyelmet amit megérdemel.

Mindezt erőlködés nélkül, messzemenően rugalmasan és természetesen mindig Rád figyelve teszem.

Ha magadra ismertél akkor a legjobb helyen jársz, írj nekem, figyelek Rád!

Miért pont ezzel foglalkozom?

Anno amikor pályaválasztás előtt álltam divatos irány volt a közgáz, így annak rendje és módja szerint engem is oda íratott be édesanyám. Hamar kiderült, hogy a közgazdaságtantól a falra mászom, így gyors iskolaváltással a kereskedelem felé evickéltem, szó szerint hamar a pult tulsó oldalán találtam magam.

Egy pillanat alatt fellélegeztem, mert éreztem, hogy ez a szemléletmód áll közel hozzám. Itt tanultam meg a marketing és a vállalkozás alapjait, a vásárlókhoz való hozzáállást, tiszteletet és szakmai alázatot.

10+ évig voltam értékesítő, majd megszületett az első kislányom.
Mint sok kismamánál lenni szokott, nekem is bekúszott a bőröm alá az érzés, hogy szívesen csinálnék valami izgalmasabbat ami jobban passzol a családi életünkhöz.

Ahogy fentebb is írtam az a 10 éves kislány aki csillogó szemmel rajzolt és festett még mindig bennem élt, így ezen sugallat mentén döntöttem a webdesigner szakma mellett.

 

Befizettem egy tanfolyamra, amelynek sajnos a marketingje fényévekkel jobb volt, mint a tudásanyag amit eladtak nekem. Bevallom ez rázós felismerés volt, teljesen lebénított, hogy nem tudok továbblépni a céljaim felé és magamban kerestem a hibát.

Mai napig hálás vagyok a férjemnek aki akkor rámutatott, hogy nem bennem van a hiba, sajnos nem jó tanfolyamot választottam.
Összeszedtem hát magam és mentem tovább,megtaláltam azt a platformot/oktatót akitől rengeteget tanultam és betonbiztos alapokat adott a szakmámhoz.

Ezután már nem volt megállás és máig sincs, mindig van aktuális tréning, képzés amin részt veszek.

Úgy gondolom égető szükség van arra, hogy marketingben is folyamatosan képezzem magam, hiszen csak így tudom maximálisan támogatni az ügyfeleimet is. Ennek érdekében a magyar kisvállalati marketing legjobbjaitól tanulok nap, mint nap.

Szilviségek

Ha még mindig itt vagy és szívesen olvasnál még rólam azzal őszintén megleptél, minden esetre akkor bónuszként jöjjön rólam néhány nem várt/ izgi/ vicces dolog.

Személyes nagy álmom egyszer eljutni New Yorkba, talán ezért van, hogy oda vagyok az olyan filmekért, sorozatokért és könyvekért is amik a nagy almában játszódnak.

Fanatikus kertész vagyok, 3 éve van saját kertünk, azóta már több száz növénnyel ültettem be és még nincs vége…

2 kedvenc évszakom a tavasz és az ősz.

Rajongok a FRIENDS-ért, az elmúlt 15 évben hatszor sikerült végig néznem a sorozatot és még mindig megmosolyogtat.

Ha egy napra varázsló lehetnék egy igazságosan és mindenki számára élhetően működő világot varázsolnék.

Van egy macskánk, a neve Tejföl. Ő a család kedvence, egy 5 éves fekete-fehér ivartalanított kandúr, sokszor segít az officeban is. Tejföl inspirált a fejlécek kiválasztásánál is.

Úgy érzed, hogy tudok neked segíteni?

 

írj nekem!

1 + 4 =