Ismerj meg!

sziliné lakatos szilvia vagyok,

 

Szia, én Sziliné Lakatos Szilvia vagyok, webdesigner, grafikus .Ez számomra nem csak munka, hanem igazi szenvedély, a lételem is.
A kreativitás mindig is fontos szerepet játszott az életemben,
már kisiskolás koromban is rajzoltam, festettem, az első weboldalamat pedig 2008-ban készítettem.
A stílus, ami közel áll hozzám letisztult, nőies, könnyed, modern és kifejező.
Szeretek a színekkel játszani, kontrasztot, asszociációt használni a munkáimban. Szeretem a a szép, kifejező tipográfiát.
Mindezek elegyét jól keverve megkapjuk a tökéletes arculatot, ami tükrözi a megrendelő személyiségét, vállalkozását és megszólítja a célcsoportját.
100%-osan marketing szemléletben szeretek tervezni, a legjobb ha pontosan tudom előre, hogy milyen célokat kell támogatnia a munkámnak.
Az ügyfeleim nagyrészt mikro vállalkozások, vállalkozók, de több ügynökséggel is rendszeresen együtt dolgozom. Ezeknek a kapcsolataimnak köszönhetően széles körben tudok segíteni a hozzám forduló ügyfeleknek:

Arculattervezésben, grafikában

Weboldal készítésben, meglévő weboldalad újragondolásában

Számomra fontos kritérium, hogy tartsam a határidőket, előre tervezek, így még sose fordult elő hogy kifutottam volna az általam vállalt határidőkből.
Könnyen elérhető vagyok, így ügyfeleim hamar választ kapnak kérdéseikre.
Nagyon fontosnak tartom a folyamatos önképzést, hiszen csak így tudok fejlődni, megújulni és minden körülmények között a maximumot nyújtani az ügyfeleimnek.
Az alábbi területeken folyamatosan igyekszem fejlődni, ennek érdekében sok szakirodalmat olvasok, online kurzusokon veszek részt,ennek köszönhetően szakmám nemzetközileg is elismert mestereitől tanulhatok:
Branding, online marketing, motion design, szövegírás, seo, design trendek,marketing pszichológia, logodesign, webdesign.

 

Miért pont ezzel foglalkozom?

Néhány évvel ezelőtt, amikor az én nagyobbik leányzóm még csak baba volt elérkezett életem egyik legnehezebb szakasza.
Elvesztettem az Édesanyámat, egyik pillanatról a másikra. Sokként ért, hiszen neki csak én voltam, nekem pedig csak Ő, az egyetlen szülőm, sajnos már huszonéve…
Épp abban az időben lettünk kétlakiak, a másik nagyszülők- anyósomék az ország másik végében laknak, a temetés körüli teendőket pedig nekem kellett intézni.
Azokban a napokban sokat ültünk autóban és beszélgettünk az én drága férjemmel, reggel otthagytuk Fannit anyóséknál és elindultunk Bajáról Pestre, majd vissza hozzá.
Így jött elő az a téma is, hogy mivel szeretnék szívem szerint foglalkozni, mi tenne boldoggá, mi töltene fel lelkileg.
Az életemben mindig volt valami kreatív, általában hobbi szinten maradtak ezek a dolgok, de amire visszaemlékszem, hogy már kisiskolás koromban is folyton rajzoltam, festettem, az íróasztalom tele volt ecsetekkel, papírokkal, rajztáblával, csupa maszat és radírforgács volt minden. Mondanom sem kell, hogy a suliban mi volt a kedvenc tantárgyam, persze hogy a rajz! 
Ott és akkor az autóban, az M6-os autópályán, egészen pontosan emlékszem, hogy Dunaújváros magasságában ért a felismerés, hogy én webdesigner akarok lenni.

 

Onnantól kezdve pedig nem volt megállás, pár nap múlva megvettem az első tudásanyagot (sajnos azt a pénzt buktam, mert az anyag pocsék minőségű volt, de hiszem hogy az volt a “tanulópénz”, azóta befektetésként tekintek az oktatási jellegű kiadásaimra), tanultam éjjel-nappal, amikor csak alvásidő volt a kis hercegnőmnek.
Majd elakadtam egy ponton, mint említettem a minőségi anyag hiánya miatt, bevallom őszintén, ezen a ponton majdnem feladtam.
Szerencsére van nekem egy szuper támogató férjem, aki közölte velem, hogy dehogy vagyok én hülye ehhez, menjek csak és nézzek körül még hol tanulhatnék a legjobbaktól.
Összeszedtem hát magam és mentem tovább,megtaláltam azt a platformot/oktatót akitől tényleg nagyon sokat tanultam és betonbiztos alapokat adott a szakmámhoz, majd nem volt megállás és a mai napig sincs, mindig van pár aktuális tréning, képzés amin részt veszek.
Visszatekintve azt gondolom egyfajta terápia volt számomra ez a karrierváltás, segített feldolgozni azt amit egyébként borzasztóan nehéz.
Ma már elmondhatom magamról, hogy a hobbim a hivatásom, lételemem a grafika és a webdesign.
Öröm számomra, hogy a munkámmal támogathatom a tudatosan gondolkodó ügyfeleim marketingjét és láthatom a sikereiket, ez az az érték amit adni tudok a Világnak/Nekik/Nektek.

Úgy érzed, hogy jól tudnánk együtt dolgozni?

 

írj nekem!

2 + 10 =